Sinds 2014 is De Watermolen van Opwetten een trouwlocatie. Het is een plek waar jullie de mooiste dag van jullie leven van A tot Z kunnen vieren en beleven. Naast het organiseren van bruiloften en feesten zijn wij ook een restaurant waar lunch en diner worden verzorgd. Je kunt je voorstellen dat dit voor drukte zorgde en daarvoor hebben we een perfecte oplossing gevonden: Trouwen bij de Watermolen! 

Niet alleen zorgen we met  ‘Trouwen bij de Watermolen’ voor meer rust in ons bedrijf, jullie krijgen ons prachtige eiland exclusief  voor jezelf en jullie gasten, voor de mooiste dag van jullie leven! Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van full-service bruiloften waarbij communicatie voor ons erg belangrijk is. Met jullie bruiloft moet in één opslag duidelijk worden wie jullie zijn als koppel; een weerspiegeling van twee persoonlijkheden die samenkomen. Om deze weerspiegeling tot in de puntjes te verzorgen, organiseren wij 15 bruiloften per jaar. Dit om goed naar jullie wensen en ideeën te kunnen luisteren en een concept op maat neer te zetten.

Iedere bruiloft is origineel, avontuurlijk en op maat gemaakt.

Ons team

Ellis Rutten

Wedding Designer

Sinds februari 2014 ben ik werkzaam als salesmanager/eventplanner (verkoop van bruiloften/feesten/partijen) op onze prachtige locatie De Watermolen van Opwetten. Vanaf 2023 kruip ik in een nieuwe rol als wedding designer. Ik heb veel ervaring in het organiseren van bruiloften. Van ceremonie, en alles wat daar tussen zit, tot aan de feestavond. Communicatie, creativiteit en organiseren zijn mijn sterke kanten. Met een ontzettend groot netwerk aan leveranciers zorgen wij ervoor dat alles goed verloopt. 

Ik heb maar één doel: jullie dag onvergetelijk te maken waarbij liefde de hoofdrol speelt.

Lieve groet, Ellis.

Joscha Bastiaens

Party manager

Sinds april 2020 ben ik werkzaam als party manager bij de Watermolen van Opwetten. Ik heb deze afgelopen twee jaar ontzettend veel kunnen leren. Van aangepaste bruiloften door corona naar grote evenementen met honderden gasten. Door de directe samenwerking met Ellis kan ik jullie wensen goed doorvertalen naar het verloop van jullie bruiloft. En met mijn kennis en expertise kan ik de juiste beslissingen nemen zodat jullie een onbezorgde dag beleven.

Ook ik heb maar één doel: jullie dag onvergetelijk te maken waarbij liefde de hoofdrol speelt.

Joscha