De mooiste dag van je leven

Zoek niet verder!

Trouwlocatie gezocht in de omgeving van Eindhoven?

De Watermolen van Opwetten is een trouwlocatie op de rand van Eindhoven en Nuenen, aan de Kleine Dommel. Gelegen tussen de uitgestrekte weilanden is deze locatie perfect voor uw bruiloft. Het is een plek waar alles van a tot z voor u geregeld is en waar naar al uw wensen en ideeën wordt geluisterd. Uw bruiloft wordt op maat gemaakt en zal een perfecte weerspiegeling zijn van twee persoonlijkheden die samenkomen. Iedere bruiloft bij ons is origineel, avontuurlijk en op maat gemaakt. Wedding designer Ellis Rutten zorgt ervoor dat liefde op deze dag de hoofdrol speelt. Lees hier meer over hoe zij te werk gaat en neem gerust contact op voor meer informatie.

Exclusiviteit

Door alles goed gepland en bedacht te hebben, hoeven jullie je geen zorgen meer te maken over dingen die je zou vergeten en kunnen jullie vertrouwen op onze ervaringen

Ontspannen

Ons doel is om een ontspannen flow te creeren op jullie speciale dag. Optimaal genieten is van cruciaal belang.

Communicatie

Door te luisteren naar jullie wensen en ideeën kunnen wij een op maat gemaakt concept neerzetten voor jullie als bruidspaar.

De Watermolen van Opwetten:

De mooiste trouwlocaties nabij Eindhoven

Als u op zoek bent naar een trouwfeest locatie in de buurt van Eindhoven, dan bent u bij de Watermolen van Opwetten aan het juiste adres. Ons aanbod aan venues maakt deze locatie zeer geschikt voor bruiloften en onze samenwerking met verschillende leveranciers zorgt ervoor dat uw dag tot in de puntjes verzorgd wordt. Perfect geregelde fotografie, catering, cocktails en muziek zijn aspecten die uw bruiloft afmaken. Onze venues worden voor de verschillende fases van de bruiloft gebruikt en helemaal naar wens ingericht. Zo vindt bijvoorbeeld in de Oliemolen de ceremonie plaats en na een tussentijdse transformatie ’s avonds ook het feest.

Volg ons

Op onze diverse sociale media kanalen

Ervaringen

Een betere en mooiere locatie dan deze is er niet. Alles was mogelijk wat wij wilden. Er werd goed voor ons gezorgd. Contact met Ellis wat vooraf fijn en op de dag zelf met de manager ging ook super fijn. Voor ons wat het totaal plaatje compleet. Een echte aanrader!
Bruiloft Anneke en Marc
01-06-2019
Niks dan lof over de watermolen, alles kon en erg meedenkend. Het was net een sprookje. Iedereen vond de locatie super mooi. Bediening was erg goed en super vriendelijk. Ik kan niks bedenken wat ik ander had gewild. Dag van mijn leven gehad. Nogmaals bedankt Watermolen van Opwetten!
Jacqueline en Arno
14-06-2019
Super service en locatie! Ellis heeft ons goed voorbereid op de dag zelf; ze heeft een heldere manier van communiceren en dit heeft ervoor gezorgd dat we zorgeloos onze bruiloft hebben kunnen vieren. De service van goed, het eten was lekker en de locatie was super sfeervol
Annelies en Sander
13-09-2019

Dé trouwfeest locatie voor uw bruiloft bij Eindhoven

Perfecte trouwlocaties rondom Eindhoven zijn misschien lastig te vinden, maar u hoeft niet verder te zoeken. Aan de rand van Eindhoven ligt onze Watermolen van Opwetten waar uw speciale dag een dag wordt om nooit te vergeten. Bent u enthousiast geworden over onze trouwlocatie nabij Eindhoven? Neem dan contact met ons op, zodat wij samen uw wensen en ideeën kunnen bespreken en kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn. Het bruidspaar heeft de gehele locatie tot hun beschikking, dus er is van alles mogelijk.