De mooiste dag van je leven

Bij ons bent u aan het juiste adres

Uw bruiloft op een unieke trouwlocatie?

De Watermolen van Opwetten biedt de mooiste en meest unieke trouwlocatie voor úw speciale dag. Om van jullie huwelijksfeest een onvergetelijke dag te maken vinden wij het erg belangrijk om goed te communiceren. Wij luisteren naar uw wensen en denken graag mee over hoe we deze dag tot in de puntjes kunnen verzorgen. Onze unieke trouwfeest locatie heeft verschillende Venues voor alle fases van uw bruiloft. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van full-service bruiloften en door ons grote netwerk van leveranciers in heel Nederland in combinatie met het luisteren naar uw wensen en ideeën wordt uw huwelijk een sprookje en een dag om nooit te vergeten.

Exclusiviteit

Door alles goed gepland en bedacht te hebben, hoeven jullie je geen zorgen meer te maken over dingen die je zou vergeten en kunnen jullie vertrouwen op onze ervaringen

Ontspannen

Ons doel is om een ontspannen flow te creeren op jullie speciale dag. Optimaal genieten is van cruciaal belang.

Communicatie

Door te luisteren naar jullie wensen en ideeën kunnen wij een op maat gemaakt concept neerzetten voor jullie als bruidspaar.

De Watermolen van Opwetten is uw

unieke trouwfeest locatie

Over unieke trouwlocaties gesproken: de Watermolen van Opwetten is er zeker eentje! Gelegen op de rand van Nuenen en Eindhoven aan de Kleine Dommel voegt deze locatie veel sfeer toe aan uw bruiloft. Stel u voor: u begint de dag, verwelkomend door uw gasten, in de Oliemolen waar de ruimte sfeervol is aangekleed en klaar staat voor de ceremonie. Na de ceremonie proost en borrelt u met uw gasten op het terras om vervolgens naar de Eerste Etage te gaan voor een heerlijk diner. Het is natuurlijk ook mogelijk om lekker de barbecueën op het terras of uitgebreid te dineren onder de stretchtent. Na het diner wordt er gefeest in de Oliemolen, die van ceremoniezaal is omgetoverd tot mooie feestlocatie. Kortom: een unieke trouwlocatie voor de mooiste dag van uw leven!

Volg ons

Op onze diverse sociale media kanalen

Ervaringen

Een betere en mooiere locatie dan deze is er niet. Alles was mogelijk wat wij wilden. Er werd goed voor ons gezorgd. Contact met Ellis wat vooraf fijn en op de dag zelf met de manager ging ook super fijn. Voor ons wat het totaal plaatje compleet. Een echte aanrader!
Bruiloft Anneke en Marc
01-06-2019
Niks dan lof over de watermolen, alles kon en erg meedenkend. Het was net een sprookje. Iedereen vond de locatie super mooi. Bediening was erg goed en super vriendelijk. Ik kan niks bedenken wat ik ander had gewild. Dag van mijn leven gehad. Nogmaals bedankt Watermolen van Opwetten!
Jacqueline en Arno
14-06-2019
Super service en locatie! Ellis heeft ons goed voorbereid op de dag zelf; ze heeft een heldere manier van communiceren en dit heeft ervoor gezorgd dat we zorgeloos onze bruiloft hebben kunnen vieren. De service van goed, het eten was lekker en de locatie was super sfeervol
Annelies en Sander
13-09-2019

Unieke trouwlocaties lastig te vinden?

Een bruiloft is jullie manier om te laten zien wie jullie zijn als koppel. Onze wedding designer Ellis Rutten heeft veel ervaring in het organiseren van bruiloften en door goed naar jullie wensen en ideeën te luisteren zorgt zij er, samen met ons grote netwerk aan leveranciers, ervoor dat jullie dat onvergetelijk wordt en dat liefde op deze dag de hoofdrol speelt. Neem hier contact met ons op om ons een eerste indruk van jullie te geven en om te kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen. Hopelijk tot snel!