De mooiste dag van je leven

Op zoek naar een

unieke trouwlocatie?

Trouwen bij de Watermolen van Opwetten: dat klinkt toch al als een sprookje? De Watermolen van Opwetten zorgt ervoor dat jouw exclusieve bruiloft van top tot teen geregeld wordt. Wij bieden exclusiviteit door alles goed bedacht en gepland te hebben. Hierdoor hoeven jullie je geen zorgen te maken en kunnen jullie optimaal genieten van jullie dag. Optimaal genieten is van cruciaal belang en door goede communicatie zetten wij een op maat gemaakt concept neer voor jullie als bruidspaar. Deze trouwlocatie werkt samen met diverse leveranciers en samen zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. De Watermolen van Opwetten als trouwfeest locatie maakt úw dag perfect.

Exclusiviteit

Door alles goed gepland en bedacht te hebben, hoeven jullie je geen zorgen meer te maken over dingen die je zou vergeten en kunnen jullie vertrouwen op onze ervaringen

Ontspannen

Ons doel is om een ontspannen flow te creeren op jullie speciale dag. Optimaal genieten is van cruciaal belang.

Communicatie

Door te luisteren naar jullie wensen en ideeën kunnen wij een op maat gemaakt concept neerzetten voor jullie als bruidspaar.

Uw trouwfeest locatie bij

de Watermolen van Opwetten

Bij de Watermolen van Opwetten zijn verschillende venues aanwezig. Zo is er de Oliemolen: een schitterende historische zaal die wordt gebruikt voor de ceremonie en/of als feestlocatie. De capaciteit van deze ruimte is 140 personen. Daarnaast hebben we De Eerste Etage in de voormalige droogschuur. Hier kunt u genieten van een uitgebreid diner met een fantastisch uitzicht. Deze ruimte heeft een capaciteit voor ca. 40 personen. In onze Stretchtent, die sinds 2020 deel uitmaakt van onze locatie, worden met name de proost/borrels tijdens de bruiloften gehouden, maar hier kan ook gedineerd worden. Hier is ruimte voor zo’n 140 personen. Als laatste hebben we nog ons terras, waar op het grasveld bij mooi weer de ceremonie voltrokken kan worden. De capaciteit op het terras is ca. 80 personen. Van alle trouwlocaties is de Watermolen van Opwetten toch wel uniek!

Volg ons

Op onze diverse sociale media kanalen

Ervaringen

Een betere en mooiere locatie dan deze is er niet. Alles was mogelijk wat wij wilden. Er werd goed voor ons gezorgd. Contact met Ellis wat vooraf fijn en op de dag zelf met de manager ging ook super fijn. Voor ons wat het totaal plaatje compleet. Een echte aanrader!
Bruiloft Anneke en Marc
01-06-2019
Niks dan lof over de watermolen, alles kon en erg meedenkend. Het was net een sprookje. Iedereen vond de locatie super mooi. Bediening was erg goed en super vriendelijk. Ik kan niks bedenken wat ik ander had gewild. Dag van mijn leven gehad. Nogmaals bedankt Watermolen van Opwetten!
Jacqueline en Arno
14-06-2019
Super service en locatie! Ellis heeft ons goed voorbereid op de dag zelf; ze heeft een heldere manier van communiceren en dit heeft ervoor gezorgd dat we zorgeloos onze bruiloft hebben kunnen vieren. De service van goed, het eten was lekker en de locatie was super sfeervol
Annelies en Sander
13-09-2019

Trouwlocaties moeilijk te vinden?

Als u op zoek bent naar een fijne trouwlocatie in de buitenlucht, zoek dan niet verder. Op de rand van Nuenen en Eindhoven staat de Watermolen van Opwetten en hier staat wij voor u klaar om uw speciale dag onvergetelijk te maken. Deze trouwfeest locatie heeft enorm veel te bieden en onze wedding designer Ellis Rutten laat liefde centraal staan op deze onvergetelijke dag. Plan bij ons jouw droom bruiloft! Neem hier contact met ons op en wie weet tot snel!