De mooiste dag van je leven

Op zoek naar een bijzondere trouwlocatie bij Son en Breugel?

Zoek dan niet verder

Trouwen bij de Watermolen: dat is ons nieuwe concept. De Watermolen van Opwetten, gelegen aan de rand van Eindhoven en Nuenen, biedt de mogelijkheid om uw perfecte bruiloft te verzorgen. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van full-service bruiloften, waarbij we communicatie erg belangrijk vinden. Door te luisteren naar jullie wensen en ideeën zetten wij een op maat gemaakt concept neer om te laten zien wie jullie als koppel zijn. Deze trouwfeest locatie in de omgeving van Son en Breugel draagt bij aan úw perfecte dag. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het plannen van een eerste afspraak.

Exclusiviteit

Door alles goed gepland en bedacht te hebben, hoeven jullie je geen zorgen meer te maken over dingen die je zou vergeten en kunnen jullie vertrouwen op onze ervaringen

Ontspannen

Ons doel is om een ontspannen flow te creeren op jullie speciale dag. Optimaal genieten is van cruciaal belang.

Communicatie

Door te luisteren naar jullie wensen en ideeën kunnen wij een op maat gemaakt concept neerzetten voor jullie als bruidspaar.

De Watermolen van Opwetten als uw trouwfeest

locatie in omgeving Son en Breugel

Onze wedding designer Ellis Rutten is sinds 2014 werkzaam op deze prachtige locatie. Zij heeft veel ervaring in het organiseren van bruiloften en communiceren en creativiteit zijn haar sterke kanten. Door het grote netwerk aan leveranciers zorgen wij dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Het doel van Ellis is om jullie dag onvergetelijk te maken, waarbij liefde de hoofdrol speelt. Onze sfeervolle venues leveren een grote bijdrage aan de ultieme beleving van jullie bruiloft. De Watermolen van Opwetten als trouwlocatie in de omgeving van Son en Breugel ademt sfeer en is bij uitstek geschikt voor jullie ceremonie, borrel en feest.

Volg ons

Op onze diverse sociale media kanalen

Ervaringen

Een betere en mooiere locatie dan deze is er niet. Alles was mogelijk wat wij wilden. Er werd goed voor ons gezorgd. Contact met Ellis wat vooraf fijn en op de dag zelf met de manager ging ook super fijn. Voor ons wat het totaal plaatje compleet. Een echte aanrader!
Bruiloft Anneke en Marc
01-06-2019
Niks dan lof over de watermolen, alles kon en erg meedenkend. Het was net een sprookje. Iedereen vond de locatie super mooi. Bediening was erg goed en super vriendelijk. Ik kan niks bedenken wat ik ander had gewild. Dag van mijn leven gehad. Nogmaals bedankt Watermolen van Opwetten!
Jacqueline en Arno
14-06-2019
Super service en locatie! Ellis heeft ons goed voorbereid op de dag zelf; ze heeft een heldere manier van communiceren en dit heeft ervoor gezorgd dat we zorgeloos onze bruiloft hebben kunnen vieren. De service van goed, het eten was lekker en de locatie was super sfeervol
Annelies en Sander
13-09-2019

Één van de mooiste trouwlocaties bij Son en Breugel: dat zijn wij!

Trouwlocaties vinden in de omgeving van Son en Breugel is wellicht een hele kluif. Wij hebben goed nieuws: u hoeft niet verder te zoeken! Onze Watermolen van Opwetten biedt veel verschillende mogelijkheden voor het organiseren van jullie bruiloft. Om wat sfeerbeelden te zien, kunt u hier een kijkje nemen. Door onze samenwerking met verschillende leveranciers hebben wij een groot netwerk aan partners voor fotografie, eten, drank en muziek. Dit kan jullie trouwfeest compleet maken. Heeft u specifieke wensen of voorkeuren? Laat het ons vooral weten, dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Wij kijken ernaar uit om jullie bruiloft te organiseren. Wie weet tot snel!