De mooiste dag van je leven

De Watermolen van Opwetten als

Trouwlocatie in Nuenen

Deze trouwlocatie in Nuenen is niet zomaar een locatie: wij zijn de Watermolen van Opwetten! Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van full-service bruiloften en hierbij vinden wij communicatie erg belangrijk. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën en zorgen ervoor dat jullie bruiloft een weerspiegeling is van twee persoonlijkheden die samenkomen. Onze exclusiviteit en goed doordachte plannen maken dit een dag waarop jullie je geen zorgen hoeven te maken en door de ontspannen flow zal iedereen optimaal genieten. De Watermolen van Opwetten is een trouwfeest locatie in Nuenen met verschillende venues voor iedere fase van uw bruiloft. Neem hier een kijkje voor de verschillende mogelijkheden.

Exclusiviteit

Door alles goed gepland en bedacht te hebben, hoeven jullie je geen zorgen meer te maken over dingen die je zou vergeten en kunnen jullie vertrouwen op onze ervaringen

Ontspannen

Ons doel is om een ontspannen flow te creeren op jullie speciale dag. Optimaal genieten is van cruciaal belang.

Communicatie

Door te luisteren naar jullie wensen en ideeën kunnen wij een op maat gemaakt concept neerzetten voor jullie als bruidspaar.

Op het randje van Nuenen en Eindhoven

Uw trouwfeest locatie

Trouwlocaties vinden in Nuenen is niet altijd even gemakkelijk, maar u hoeft ook niet verder te zoeken, want wij zijn er voor u! De Watermolen van Opwetten is een plek waar u de mooiste dag van uw leven van a tot z kunt vieren en beleven. Onze wedding designer Ellis Rutten is zeer ervaren in het verzorgen van bruiloften en kijkt samen met u naar de mogelijkheden. Iedere bruiloft is origineel, avontuurlijk en op maat gemaakt. Bent u benieuwd naar deze locatie en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en laat in een berichtje weten wie jullie zijn en op welke datum jullie onvergetelijke dag zal plaatsvinden, dan zullen wij zo snel mogelijk contact met jullie opnemen.

Volg ons

Op onze diverse sociale media kanalen

Ervaringen

Een betere en mooiere locatie dan deze is er niet. Alles was mogelijk wat wij wilden. Er werd goed voor ons gezorgd. Contact met Ellis wat vooraf fijn en op de dag zelf met de manager ging ook super fijn. Voor ons wat het totaal plaatje compleet. Een echte aanrader!
Bruiloft Anneke en Marc
01-06-2019
Niks dan lof over de watermolen, alles kon en erg meedenkend. Het was net een sprookje. Iedereen vond de locatie super mooi. Bediening was erg goed en super vriendelijk. Ik kan niks bedenken wat ik ander had gewild. Dag van mijn leven gehad. Nogmaals bedankt Watermolen van Opwetten!
Jacqueline en Arno
14-06-2019
Super service en locatie! Ellis heeft ons goed voorbereid op de dag zelf; ze heeft een heldere manier van communiceren en dit heeft ervoor gezorgd dat we zorgeloos onze bruiloft hebben kunnen vieren. De service van goed, het eten was lekker en de locatie was super sfeervol
Annelies en Sander
13-09-2019

Trouwlocaties gezocht in Nuenen? De Watermolen van Opwetten!

Trouwen bij de Watermolen bezorgt u de mooiste dag van uw leven. Wij kijken goed naar welke leveranciers bij jullie passen. Om jullie zorgen weg te nemen plannen wij de dag van minuut tot minuut, zodat iedereen zich deze onvergetelijke dag nog lang zal herinneren. Deze prachtige trouwfeest locatie in Nuenen heeft enorm veel te bieden, maar ademt vooral veel sfeer. Door de ligging aan de Kleine Dommel en de omringende uitgestrekte weilanden heeft u prachtige uitzichten. Voor een sfeerbeeld kunt u hier een kijkje nemen. Wij hopen snel van u te horen!