De mooiste dag van je leven

De Watermolen van Opwetten als

trouwlocatie bij Mierlo

Trouwen bij de Watermolen: dat klinkt als een sprookje en wij kunnen dat sprookje voor u waarmaken! Onze trouwfeest locatie nabij Mierlo ligt in een nostalgische, schilderachtige plek op de rand van Eindhoven en Nuenen aan de Kleine Dommel. Wij denken graag met u mee over hoe we deze dag tot in de puntjes kunnen verzorgen en staan voor u klaar om deze dag onvergetelijk te maken. Door onze verschillende venues is er veel mogelijk. Om te kijken wat voor u de mogelijkheden zijn, kunt u contact opnemen met ons. We plannen dan een eerste afspraak in en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Exclusiviteit

Door alles goed gepland en bedacht te hebben, hoeven jullie je geen zorgen meer te maken over dingen die je zou vergeten en kunnen jullie vertrouwen op onze ervaringen

Ontspannen

Ons doel is om een ontspannen flow te creeren op jullie speciale dag. Optimaal genieten is van cruciaal belang.

Communicatie

Door te luisteren naar jullie wensen en ideeën kunnen wij een op maat gemaakt concept neerzetten voor jullie als bruidspaar.

De Watermolen van Opwetten

Trouwfeest locatie gezocht in Mierlo?

Onze verschillende venues maken deze trouwlocatie nabij Mierlo uniek en enorm sfeervol. Wij hebben op onze locatie de Oliemolen, de Eerste Etage, de Stretchtent en het terras. De Oliemolen is een prachtig gerenoveerde ruimte met het oude molengemaal als blikvanger. Deze schitterende historische zaal kan gebruikt worden voor jullie ceremonie en kan helemaal naar smaak ingericht worden. In de avond wordt deze zaal ook gebruikt als feestlocatie. Trouwt u in de lente of in de zomer? Dan kunt u gebruik maken van onze Stretchtent en ons terras. Hier kan gedineerd worden, maar hier kan ook de proost worden uitgeserveerd. 

Volg ons

Op onze diverse sociale media kanalen

Ervaringen

Een betere en mooiere locatie dan deze is er niet. Alles was mogelijk wat wij wilden. Er werd goed voor ons gezorgd. Contact met Ellis wat vooraf fijn en op de dag zelf met de manager ging ook super fijn. Voor ons wat het totaal plaatje compleet. Een echte aanrader!
Bruiloft Anneke en Marc
01-06-2019
Niks dan lof over de watermolen, alles kon en erg meedenkend. Het was net een sprookje. Iedereen vond de locatie super mooi. Bediening was erg goed en super vriendelijk. Ik kan niks bedenken wat ik ander had gewild. Dag van mijn leven gehad. Nogmaals bedankt Watermolen van Opwetten!
Jacqueline en Arno
14-06-2019
Super service en locatie! Ellis heeft ons goed voorbereid op de dag zelf; ze heeft een heldere manier van communiceren en dit heeft ervoor gezorgd dat we zorgeloos onze bruiloft hebben kunnen vieren. De service van goed, het eten was lekker en de locatie was super sfeervol
Annelies en Sander
13-09-2019

Uw bruiloft vieren bij één van de mooiste trouwlocaties nabij Mierlo

Trouwlocaties zoeken is niet altijd even leuk, maar in Mierlo hoeft u niet verder te zoeken! De Watermolen van Opwetten is een unieke, mooie trouwlocatie nabij Mierlo en heeft enorm veel te bieden. Door onze samenwerking met verschillende leveranciers hebben wij een groot netwerk aan partners voor fotografie, eten, drank en muziek. Onze wedding designer Ellis Rutten heeft veel ervaring in het organiseren van bruiloften. Van begin tot eind, van minuut tot minuut: alles wordt voor jullie geregeld. Het doel van Ellis is jullie dag onvergetelijk te maken, waarbij liefde de hoofdrol speelt. Wilt u meer informatie of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op en wie weet tot snel!