De mooiste dag van je leven

Voor de mooiste dag van uw leven

trouwlocatie nabij Lieshout

De Watermolen van Opwetten is een plek waar jullie uitstekend een bruiloft kunnen vieren. De bruiloften worden op maat gemaakte door onze wedding designer Ellis Rutten. Zij heeft veel ervaring in het organiseren van bruiloften en haar doel is het onvergetelijk maken van jullie dag, waarbij liefde centraal staat. Van ceremonie tot aan feestavond: deze trouwfeest locatie in omgeving Lieshout heeft het allemaal. Onze verschillende venues bieden vele mogelijkheden, voor zowel binnen als buiten. Neem een kijkje in onze galerij om de sfeerbeelden te bekijken. Bent u enthousiast geworden? Neem dan gerust contact met ons op.

Exclusiviteit

Door alles goed gepland en bedacht te hebben, hoeven jullie je geen zorgen meer te maken over dingen die je zou vergeten en kunnen jullie vertrouwen op onze ervaringen

Ontspannen

Ons doel is om een ontspannen flow te creeren op jullie speciale dag. Optimaal genieten is van cruciaal belang.

Communicatie

Door te luisteren naar jullie wensen en ideeën kunnen wij een op maat gemaakt concept neerzetten voor jullie als bruidspaar.

De Watermolen van Opwetten

trouwfeest locatie in omgeving Lieshout

Zoek niet verder naar een trouwlocatie in Lieshout, want de Watermolen van Opwetten op de rand van Eindhoven en Nuenen is dé locatie voor uw bruiloft! Met onze venues is er veel mogelijk. Onze prachtig gerenoveerde Oliemolen bijvoorbeeld met het oude molengemaal als blikvanger is kan perfect gebruikt worden als zaal voor de ceremonie. Deze zaal heeft een capaciteit van ca. 140 personen en kan ook omgebouwd worden tot feestlocatie. Een andere venue op onze locatie is de Eerste Etage. In deze ruimte met authentieke elementen kunnen jullie met jullie gezelschap genieten van een uitgebreid diner, met een fantastisch uitzicht over de Kleine Dommel en de uitgestrekte weilanden. 

Volg ons

Op onze diverse sociale media kanalen

Ervaringen

Een betere en mooiere locatie dan deze is er niet. Alles was mogelijk wat wij wilden. Er werd goed voor ons gezorgd. Contact met Ellis wat vooraf fijn en op de dag zelf met de manager ging ook super fijn. Voor ons wat het totaal plaatje compleet. Een echte aanrader!
Bruiloft Anneke en Marc
01-06-2019
Niks dan lof over de watermolen, alles kon en erg meedenkend. Het was net een sprookje. Iedereen vond de locatie super mooi. Bediening was erg goed en super vriendelijk. Ik kan niks bedenken wat ik ander had gewild. Dag van mijn leven gehad. Nogmaals bedankt Watermolen van Opwetten!
Jacqueline en Arno
14-06-2019
Super service en locatie! Ellis heeft ons goed voorbereid op de dag zelf; ze heeft een heldere manier van communiceren en dit heeft ervoor gezorgd dat we zorgeloos onze bruiloft hebben kunnen vieren. De service van goed, het eten was lekker en de locatie was super sfeervol
Annelies en Sander
13-09-2019

Trouwlocaties in Lieshout moeilijk te vinden? Zoek niet verder!

Bent u van plan om te gaan trouwen in de lente of in de zomer? Dan bent u bij de Watermolen van Opwetten ook aan het juiste adres. Wij hebben een Stretchtent en een terras waar met name de proost en de borrels gehouden kunnen worden tijdens de bruiloft, maar waar ook bijvoorbeeld het diner uitgeserveerd kan worden. Ook kan op het grasveld buiten de ceremonie voltrokken worden. Van alle trouwlocaties in de buurt van Lieshout is deze toch wel echt de meest sfeervolle, gelegen in een prachtige omgeving. Wanneer u contact met ons opneemt voor meer informatie of voor het plannen van een afspraak, zal onze wedding designer Ellis Rutten zo snel mogelijk contact met jullie opnemen om een eerste afspraak in te plannen. Wie weet tot snel!