De mooiste dag van je leven

De mooiste dag van je leven:

Trouwlocatie in omgeving Helmond

Trouwen bij de Watermolen: de mooiste dag van je leven. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van full-service bruiloften. Communicatie is hierbij voor ons erg belangrijk: wij luisteren naar uw wensen en ideeën en zorgen ervoor dat jullie optimaal kunnen genieten van deze dag, zonder zorgen. Een bruiloft is een weerspiegeling van twee persoonlijkheden die samenkomen en bij deze trouwfeest locatie nabij Helmond zal jullie speciale dag onvergetelijk worden. De Watermolen van Opwetten heeft enorm veel te bieden en is een zeer sfeervolle locatie met verschillende venues. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op.

Exclusiviteit

Door alles goed gepland en bedacht te hebben, hoeven jullie je geen zorgen meer te maken over dingen die je zou vergeten en kunnen jullie vertrouwen op onze ervaringen

Ontspannen

Ons doel is om een ontspannen flow te creeren op jullie speciale dag. Optimaal genieten is van cruciaal belang.

Communicatie

Door te luisteren naar jullie wensen en ideeën kunnen wij een op maat gemaakt concept neerzetten voor jullie als bruidspaar.

De Watermolen van Opwetten verzorgt úw dag!

Trouwfeest locatie in Helmond gezocht?

Ons doel is om een ontspannen flow te creëren op jullie speciale dag, zodat jullie je geen zorgen hoeven te maken. Doordat alles goed te plannen en te doordenken en door jullie vertrouwen op onze ervaring zal deze dag onvergetelijk worden en zullen jullie en jullie gasten optimaal genieten. Onze verschillende venues ademen enorm veel sfeer en bieden meerdere mogelijkheden voor de verschillende fases van jullie bruiloft. Kortom: deze trouwlocatie in Nuenen, nabij Helmond heeft alles in huis voor een memorabele bruiloft en zal ervoor zorgen dat jullie dag niet snel vergeten zal worden. 

Volg ons

Op onze diverse sociale media kanalen

Ervaringen

Een betere en mooiere locatie dan deze is er niet. Alles was mogelijk wat wij wilden. Er werd goed voor ons gezorgd. Contact met Ellis wat vooraf fijn en op de dag zelf met de manager ging ook super fijn. Voor ons wat het totaal plaatje compleet. Een echte aanrader!
Bruiloft Anneke en Marc
01-06-2019
Niks dan lof over de watermolen, alles kon en erg meedenkend. Het was net een sprookje. Iedereen vond de locatie super mooi. Bediening was erg goed en super vriendelijk. Ik kan niks bedenken wat ik ander had gewild. Dag van mijn leven gehad. Nogmaals bedankt Watermolen van Opwetten!
Jacqueline en Arno
14-06-2019
Super service en locatie! Ellis heeft ons goed voorbereid op de dag zelf; ze heeft een heldere manier van communiceren en dit heeft ervoor gezorgd dat we zorgeloos onze bruiloft hebben kunnen vieren. De service van goed, het eten was lekker en de locatie was super sfeervol
Annelies en Sander
13-09-2019

Uw exclusieve bruiloft op één van de mooiste trouwlocaties nabij Helmond

Sinds 2014 is de Watermolen van Opwetten een trouwlocatie. Bruiloften die bij ons georganiseerd worden, worden op maat gemaakt met exclusieve gebruikmaking van onze sfeervolle locatie. Wij organiseren full-service bruiloften en door onze samenwerking met verschillende leveranciers hebben wij u enorm veel te bieden. Met jullie bruiloft moet in één oogopslag duidelijk worden wie jullie zijn als koppel. Wij luisteren hiervoor naar jullie wensen en ideeën en hiermee is iedere bruiloft origineel, avontuurlijk en op maat gemaakt. Van alle trouwlocaties in de buurt van Helmond is de Watermolen in Opwetten toch wel de beste keuze.