De mooiste dag van je leven

Nabij Geldrop

Dé trouwlocatie voor uw bruiloft

In Nuenen nabij Geldrop vindt u de Watermolen van Opwetten: een unieke locatie voor uw bruiloft. Gelegen op de rand van Eindhoven en Nuenen aan de Kleine Dommel ligt deze schilderachtige en nostalgische watermolen. De verschillende gebouwen kunnen tijdens uw bruiloft ingezet worden voor de verschillende fases van uw speciale dag. Deze trouwfeest locatie in de omgeving van Geldrop ademt enorm veel sfeer. Voor enkele sfeerbeelden kunt u hier een kijkje nemen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een onvergetelijke dag, waar u en uw gasten optimaal kunnen genieten.

Exclusiviteit

Door alles goed gepland en bedacht te hebben, hoeven jullie je geen zorgen meer te maken over dingen die je zou vergeten en kunnen jullie vertrouwen op onze ervaringen

Ontspannen

Ons doel is om een ontspannen flow te creeren op jullie speciale dag. Optimaal genieten is van cruciaal belang.

Communicatie

Door te luisteren naar jullie wensen en ideeën kunnen wij een op maat gemaakt concept neerzetten voor jullie als bruidspaar.

De Watermolen van Opwetten als uw

trouwfeest locatie in omgeving Geldrop

Als trouwlocatie in de omgeving van Geldrop is onze watermolen een uitstekende keuze. Onze wedding designer Ellis Rutten heeft veel ervaring in het organiseren van bruiloften. Communicatie, creativiteit en organiseren zijn haar sterke punten en haar doel is jullie dag onvergetelijk maken, waarbij liefde de hoofdrol speelt. Wij denken graag met u mee om van jullie huwelijksfeest een bijzondere dag te maken. Wilt u graag meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met ons op, vertel kort wie jullie zijn en wie weet spreken we elkaar snel!

Volg ons

Op onze diverse sociale media kanalen

Ervaringen

Een betere en mooiere locatie dan deze is er niet. Alles was mogelijk wat wij wilden. Er werd goed voor ons gezorgd. Contact met Ellis wat vooraf fijn en op de dag zelf met de manager ging ook super fijn. Voor ons wat het totaal plaatje compleet. Een echte aanrader!
Bruiloft Anneke en Marc
01-06-2019
Niks dan lof over de watermolen, alles kon en erg meedenkend. Het was net een sprookje. Iedereen vond de locatie super mooi. Bediening was erg goed en super vriendelijk. Ik kan niks bedenken wat ik ander had gewild. Dag van mijn leven gehad. Nogmaals bedankt Watermolen van Opwetten!
Jacqueline en Arno
14-06-2019
Super service en locatie! Ellis heeft ons goed voorbereid op de dag zelf; ze heeft een heldere manier van communiceren en dit heeft ervoor gezorgd dat we zorgeloos onze bruiloft hebben kunnen vieren. De service van goed, het eten was lekker en de locatie was super sfeervol
Annelies en Sander
13-09-2019

Trouwlocaties genoeg, maar nabij Geldrop vindt u de Watermolen van Opwetten!

Op onze trouwlocatie zijn verschillende venues te vinden. Iedere venue heeft een eigen doel en capaciteit, maar er is natuurlijk veel mogelijk. Er zijn meerdere trouwlocaties nabij Geldrop, maar wij onderscheiden ons door onze warme sfeer. Onze Oliemolen bijvoorbeeld is een prachtig gerenoveerde ruimte met het oude molengemaal als blikvanger. In deze schitterende zaal vindt de ceremonie plaats en na een tussentijdse transformatie kan hier ’s avonds ook het feest gehouden worden. De Oliemolen heeft een capaciteit van ca. 140 personen. Ook zijn er mogelijkheden om gebruik te maken van ons terras, waar op het grasveld de ceremonie voltrokken kan worden. Voor het bekijken van alle mogelijkheden of om uw persoonlijke wensen te bespreken kunt u contact met ons opnemen.