De mooiste dag van je leven

Gezocht voor uw bruiloft?

Een open trouwlocatie

De Watermolen van Opwetten op de rand van Nuenen en Eindhoven, aan de oevers van de Kleine Dommel, is een prachtige open trouwlocatie voor uw bruiloft. De omgeving is schilderachtig en nostalgisch en maakt van uw bruiloft echt een sprookje. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van full-service bruiloften en hierbij vinden communicatie erg belangrijk. Ons doel is om een ontspannen flow te creëren, waardoor iedereen op deze dag optimaal kan genieten en alles tot in de puntjes geregeld wordt. Plan uw afspraak hier of neem contact met ons op voor meer informatie.

Exclusiviteit

Door alles goed gepland en bedacht te hebben, hoeven jullie je geen zorgen meer te maken over dingen die je zou vergeten en kunnen jullie vertrouwen op onze ervaringen

Ontspannen

Ons doel is om een ontspannen flow te creeren op jullie speciale dag. Optimaal genieten is van cruciaal belang.

Communicatie

Door te luisteren naar jullie wensen en ideeën kunnen wij een op maat gemaakt concept neerzetten voor jullie als bruidspaar.

De Watermolen in Opwetten als uw

open trouwfeest locatie

Open trouwlocaties voor uw bruiloft in de lente of zomer zijn er genoeg, maar de Watermolen van Opwetten is echt uniek! Wij hebben buiten een fruitboomgaard, ons terrein ligt aan de Kleine Dommel en we zijn omringd door uitgestrekte weilanden: ideaal dus als open trouwfeest locatie. Ons multifunctionele terras biedt ruimte aan ca. 80 personen en op zomer- en lentedagen kan op ons grasveld de ceremonie voltrokken worden. Aan de zijkant van het terras zal na het ja-woord de proost naar wens uitgeserveerd worden. Schaduwdoeken zullen ervoor zorgen dat u niet in de volle zon staat. Hier vindt u een overzicht van onze venues.

Volg ons

Op onze diverse sociale media kanalen

Ervaringen

Een betere en mooiere locatie dan deze is er niet. Alles was mogelijk wat wij wilden. Er werd goed voor ons gezorgd. Contact met Ellis wat vooraf fijn en op de dag zelf met de manager ging ook super fijn. Voor ons wat het totaal plaatje compleet. Een echte aanrader!
Bruiloft Anneke en Marc
01-06-2019
Niks dan lof over de watermolen, alles kon en erg meedenkend. Het was net een sprookje. Iedereen vond de locatie super mooi. Bediening was erg goed en super vriendelijk. Ik kan niks bedenken wat ik ander had gewild. Dag van mijn leven gehad. Nogmaals bedankt Watermolen van Opwetten!
Jacqueline en Arno
14-06-2019
Super service en locatie! Ellis heeft ons goed voorbereid op de dag zelf; ze heeft een heldere manier van communiceren en dit heeft ervoor gezorgd dat we zorgeloos onze bruiloft hebben kunnen vieren. De service van goed, het eten was lekker en de locatie was super sfeervol
Annelies en Sander
13-09-2019

Open trouwlocaties in de buitenlucht lastig te vinden?

Sinds 2014 is de Watermolen van Opwetten een trouwlocatie. Iedere bruiloft bij ons is origineel, avontuurlijk en op maat gemaakt. Onze ligging en omgeving geven een extra dimensie aan uw speciale dag. Bent u op zoek naar een open trouwfeest locatie in de buitenlucht voor een lente- of zomerbruiloft? Dan bent u  hier zeker aan het juiste adres. Wij hebben een groot netwerk aan partners voor fotografie, eten, drank en muziek. Heeft u andere wensen? Geef het vooral aan en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. Onze wedding designer Ellis Rutten heeft maar één doel: jullie dag onvergetelijk maken. Vul hier uw gegevens in en Ellis zal contact met jullie opnemen.