De mooiste dag van je leven

De Watermolen van Opwetten

Een mooie trouwlocatie voor úw dag

Trouwen bij de Watermolen van Opwetten maakt van uw speciale dag een sprookje. Bij ons wordt uw bruiloft op maat gemaakt, want wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van full-service bruiloften. Communicatie is hierbij erg belangrijk en iedere bruiloft is origineel en avontuurlijk. Een mooie trouwlocatie draagt natuurlijk ook bij aan uw bruiloft. De Watermolen van Opwetten heeft verschillende Venues die enorm veel sfeer geven aan uw dag. Gelegen op de rand van Nuenen en Eindhoven aan de Kleine Dommel biedt de Watermolen van Opwetten een mooie omgeving voor uw bruiloft. Vanuit onze zalen en terras heeft u een wijds uitzicht over de weilanden en dit maakt ons een mooie trouwfeest locatie voor uw speciale dag.

Exclusiviteit

Door alles goed gepland en bedacht te hebben, hoeven jullie je geen zorgen meer te maken over dingen die je zou vergeten en kunnen jullie vertrouwen op onze ervaringen

Ontspannen

Ons doel is om een ontspannen flow te creeren op jullie speciale dag. Optimaal genieten is van cruciaal belang.

Communicatie

Door te luisteren naar jullie wensen en ideeën kunnen wij een op maat gemaakt concept neerzetten voor jullie als bruidspaar.

Bij ons in Nuenen vindt u uw

mooie trouwfeest locatie

De mooiste dag van je leven wordt nog mooier door de locatie van onze watermolen. Mooie trouwfeestlocaties dragen absoluut bij aan de sfeer en inhoud van uw bruiloft en de Watermolen in Opwetten ligt in een prachtige omgeving. Vanuit De Eerste Etage, onze voormalige droogschuur waar uw uitgebreide diner plaats kan vinden, heeft u een fantastisch uitzicht over de Kleine Dommel en de uitgestrekte weilanden. Hier is plek voor ca. 40 mensen. Wilt u met meer mensen dineren? In de lente of zomer kunt u dan ook gebruik maken van onze stretchtent met een capaciteit van zo’n 140 personen. Wilt u meer informatie of een afspraak inplannen? Neem hier een kijkje en wie weet spreken we elkaar snel!

Volg ons

Op onze diverse sociale media kanalen

Ervaringen

Een betere en mooiere locatie dan deze is er niet. Alles was mogelijk wat wij wilden. Er werd goed voor ons gezorgd. Contact met Ellis wat vooraf fijn en op de dag zelf met de manager ging ook super fijn. Voor ons wat het totaal plaatje compleet. Een echte aanrader!
Bruiloft Anneke en Marc
01-06-2019
Niks dan lof over de watermolen, alles kon en erg meedenkend. Het was net een sprookje. Iedereen vond de locatie super mooi. Bediening was erg goed en super vriendelijk. Ik kan niks bedenken wat ik ander had gewild. Dag van mijn leven gehad. Nogmaals bedankt Watermolen van Opwetten!
Jacqueline en Arno
14-06-2019
Super service en locatie! Ellis heeft ons goed voorbereid op de dag zelf; ze heeft een heldere manier van communiceren en dit heeft ervoor gezorgd dat we zorgeloos onze bruiloft hebben kunnen vieren. De service van goed, het eten was lekker en de locatie was super sfeervol
Annelies en Sander
13-09-2019

Mooie trouwfeestlocaties gezocht?

Onze wedding designer Ellis Rutten van de Watermolen van Opwetten helpt u graag bij het plannen van uw speciale dag. Zij heeft veel ervaring in het organiseren van bruiloften. Haar doel is het onvergetelijk maken van jullie dag waarbij liefde de hoofdrol speelt. U kunt vertrouwen op onze expertise en in combinatie met deze mooie trouwlocatie zal iedereen optimaal genieten van deze dag. De Watermolen van Opwetten staat voor u klaar, neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.