Etiquette van het trouwfeest

Wat kun je verwachten en hoe kun je je voorbereiden?

Bij een trouwfeest komt veel kijken en het is belangrijk om goed voorbereid te zijn. Van de uitnodigingen tot de tafelschikking, alles draagt bij aan een geslaagd feest. Als je kiest voor Trouwen bij De Watermolen wordt jullie veel uit handen genomen door onze ervaren weddingplanner Ellis Rutten. Zeg maar gerust alles, zodat jullie ontspannen kunnen genieten van jullie grote dag.

Hoe bereiden jullie je voor op een zorgeloos trouwfeest?

Het plannen van een trouwfeest begint met het begrijpen van de etiquette. Denk aan het opstellen van de gastenlijst, het versturen van de uitnodigingen en het organiseren van de zitplaatsen. Dat lijkt lastig, maar onze weddingplanner Ellis Rutten helpt jullie bij elke stap. Van het kiezen van de juiste tafelschikking tot aan het bepalen van de volgorde van de toespraken. Een goede planning zorgt ervoor dat jullie op de dag zelf geen zorgen hebben en volledig kunnen genieten.

De juiste etiquette voor elke stap

Van het moment dat jullie de gastenlijst opstellen, is het belangrijk om na te denken over wie je uitnodigt en hoe je hen uitnodigt. Ellis kan jullie advies geven over de juiste formuleringen en opmaak. Daarnaast helpt zij jullie graag met het opstellen van een zitplaatsindeling aan tafel, die zorgt voor een ontspannen en gezellige sfeer tijdens het diner.

Wat te verwachten op jullie trouwdag zelf?

Op de dag van de bruiloft is het natuurlijk enorm belangrijk dat alles soepel verloopt. Bij De Watermolen van Opwetten zorgen we ervoor dat alle details zijn geregeld, van de ontvangst van de gasten tot het coördineren van de catering. Zo kunnen jullie je volledig richten op echt de mooiste dag van jullie leven en het maken van onvergetelijke herinneringen. Onze Ellis zal de dag coördineren, ervoor zorgen dat alle leveranciers op tijd zijn en dat het draaiboek nauwkeurig gevolgd wordt.

Waarom kiezen voor Trouwen bij De Watermolen?

Met de prachtige historische watermolen en de idyllische omgeving biedt De Watermolen van Opwetten de perfecte setting voor jullie trouwfeest. Bij ons hebben jullie een compleet eiland een hele dag voor jezelf en jullie gasten. En dankzij Ellis’ expertise en persoonlijke aanpak wordt jullie dag tot in de puntjes verzorgd. Vertrouw op ons om de etiquette te volgen en een vlekkeloos feest te organiseren. Onze locatie biedt niet alleen een prachtige achtergrond voor jullie bruiloft, maar ook een team dat er alles aan doet om jullie dag perfect te maken.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij bij De Watermolen van Opwetten jullie kunnen helpen bij het realiseren van een onvergetelijke trouwdag. Laat ons de zorgen wegnemen, zodat jullie je volledig kunnen concentreren op het vieren van de liefde!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *